Hopp til innholdet

Hva kan vi hjelpe deg med?

Bemanning

Ved bemanning (utleie) av arbeidskraft vil vi ha arbeidsgiveransvaret og du som kunde betaler avtalt pris pr. time. Godkjenning av timelister foregår fysisk.

Vårt arbeidsgiveransvar omfatter blant annet:

  • Ansettelse
  • Lønnsadministrasjon
  • Arbeidsgiveravgift
  • Yrkesskadeforsikring
  • OTP
  • Oppsigelse

Vi praktiserer likebehandlingsprinsippet.

Det betyr at vi og våre kunder er forpliktet til å følge vikarbyrådirektivet. Dette innebærer at arbeidstakere som leies inn skal ha de samme lønns- og arbeidsvilkår som de ville hatt ved direkte ansettelse hos innleiebedriften.

Rekruttering

Har du behov for hjelp til rekruttering? Lys Bemanning hjelper deg med å finne kompetent personell tilpasset til dine behov. Med vår kompetanse og erfaring kan vi peke ut de beste kandidatene for din forespurte stilling.

HR-Assistanse

Som et alternativ til bemanning kan vi tilby tjenesten HR-Assistanse, for at du skal kunne bemanne opp dine prosjekter for den perioden du trenger det. Kort fortalt er det rekruttering med HR-bistand for en fast månedlig sum, enten du har kortvarig eller langvarig behov.

Vår bransjekompetanse


Elektro og automasjon

Dersom du har behov for dyktig fagpersonell innen elektro og automasjon så kan Lys Bemanning stille med elektrikere og automatikere til service, samt onshore/offshore prosjekt.


Bygg og anlegg

Dersom du har behov for dyktig fagpersonell innen bygg og anlegg så kan Lys Bemanning stille med tømrere, flisleggere, gulvleggere og malere til service og prosjekt.


Lager og logistikk

Dersom du har behov personell innen lager og logistikk så kan Lys Bemanning stille med lagermedarbeidere og sjåfører med forespurte førerkort til dine behov.


Kontor og administrasjon

Dersom du har behov personell innen kontor & administrasjon så kan Lys Bemanning stille med autoriserte regnskapsførere, revisorer eller regnskapsmedarbeidere.


Er dette noe for deg?

Ta kontakt eller send oss en mail!

Du godtar å motta e-postkommunikasjon fra oss ved å sende inn dette skjemaet og forstår at kontaktinformasjonen din vil bli lagret hos oss.

Kontakt oss

Kontor: Ladegårdsterrassen 3, 5033 Bergen
Daglig leder: +47 948 10 630
Sentralbord: +47 900 63 407
E-post: post@lysbemanning.no